El valldoreixenc Enric Bru s’alça amb la medalla d’or de natació als...

El valldoreixenc Enric Bru s’alça amb la medalla d’or de natació als Jocs Special Olympics 2018

0 595

Enric Bru, valldoreixenc membre del taller ocupacional Aspasur de Valldoreix i de l’equip de la federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual), va aconseguir la primera posició dels 25 metres braça a la convocatòria internacional Special Olympics del passat octubre.

La Seu d’Urgell i Andorra la Vella van acollir del 4 al 7 d’octubre una cita de l’esport olímpic per a persones amb discapacitat intel·lectual, amb esportistes arribats de tots els racons del planeta. El valldoreixenc Enric Bru i el seu company barceloní al taller ocupacional Aspasur de Valldoreix, Artur Montes, van aconseguir pujar al podi de natació amb l’or en 25 metres braça i la medalla d’argent en mitja piscina esquena, respectivament.

La convocatòria esportiva ha comptat amb la presència de prestigioses delegacions esportives internacionals com Bèlgica, Àustria, Hongria o la Índia a més de la participació de l’amfitriona, el Principat d’Andorra, i de les comunitats autònomes de Castella-La Manxa, Castella i Lleó, Aragó, la Comunitat de Madrid, La Rioja, el País Valencià i amb 1.236 inscripcions de 60 clubs provinents del territori català. En total, els Jocs van aplegar més de 2.000 participants vinguts d’arreu del món i de la resta de la península.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta