Els alumnes del Ferran i Clua coneixen els orígens i la història...

Els alumnes del Ferran i Clua coneixen els orígens i la història de Valldoreix visitant el Castell de Canals

0 784

Els alumnes de segon de primària de l’escola valldoreixenca han visitat aquesta setmana a l’espai del Castell de Canals per conèixer els detalls més rellevants de la història de Valldoreix.

Els escolars han fet una vista guiada a les restes arqueològiques del Castell de Canals, de la mà de l’historiador local Juanjo Cortés, una sessió que s’enmarca en l’assignatura de coneixement del medi. La classe ha tingut l’oportunitat de conèixer els antics orígens medievals de la vila de Valldoreix, quan era el municipi de Canals. Els alumnes han pogut experimentar amb estris i armes de l’edat mitjana i apropar-se al significat de la simbologia pròpia de la vila.

Per acabar de perfilar l’aprenentatge, l’excursió al Castell de Canals es completarà properament amb una visita a la Casa de la Vila, seu de l’EMD de Valldoreix, on els més joves podran conèixer de prop la institució i tenir una audiència amb el president Josep Puig. La trobada amb el president Josep Puig servirà per tal que els escolars puguin traslladar al màxim mandatari de Valldoreix les seves preguntes.

L’objectiu de la iniciativa és posar de manifest entre els alumnes de l’escola de Valldoreix el vincle entre la història de Valldoreix i el dia a dia de la seva administració pròpia.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta