Els calçots tornen a protagonitzar una nova edició de la Cuina del...

Els calçots tornen a protagonitzar una nova edició de la Cuina del Mercadet de Valldoreix

La proposta culinària de l’EMD de Valldoreix al Mercadet dels Dissabtes es consolida com una de les cites ineludibles per a la ciutadania valldoreixenca, que ja es prepara per, de nou, convertir l’activitat en una festa gastronòmica.

Fins a 300 persones estan aquest dissabte convidades a degustar una deliciosa ració de calçots cuinats al C/ Bruc, a tocar de la mateixa Pl. de l’Estació. El dinar popular està organitzat per l’Entitat Municipal de Valldoreix i compta amb el suport de l’associació gestora del mercat, Asomercat i la Diputació de Barcelona. Serà a partir del migdia quan, tothom qui ho vulgui, es podrà apropar al l’espai del Mercadet per gaudir d’aquest tradicional plat la gastronomia d’hivern catalana, per un preu mòdic de 5 euros. El sorteig d’una gran panera amb productes de totes les parades del Mercadet serà l’altre gran pol d’atracció de la convocatòria de la Cuina del Mercadet i que completarà el programa d’actes de dissabte a l’espai de venda ambulant.

En la darrera edició de la Calçotada de la Cuina del Mercadet de Valldoreix es van aplegar un total de 250 comensals a les taules habilitades per a l’ocasió i van ser moltes les persones que es van quedar amb les ganes de tastar els deliciosos calçots. És per això que, en aquesta ocasió, l’EMD de Valldoreix ha decidit habilitar més espai i preparar més racions per satisfer tothom. La iniciativa gastronòmica, que l’EMD organitza cada tres mesos, tornarà a la vila el 23 de maig a les 12 del migdia amb una nova edició de la botifarrada popular.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta