Els Marxosos del Vallès feliciten les festes nadalenques amb el tradicional ‘Show...

Els Marxosos del Vallès feliciten les festes nadalenques amb el tradicional ‘Show de Nadal’

 El grup d’entusiastes artístics de Valldoreix va celebrar aquest cap de setmana el seu esperat espectacle de Nadal, amb les seves tradicionals representacions de teatre musical i espectacle de varietats, que es van representar tan dissabte com diumenge.

 La coneguda entitat valldoreixenca va fer, un any més, les delícies del seu variat públic durant les seves representacions programades pels dies 16 i 17 de desembre, amb histories de Nadal, cant i dansa a la Nau. Amb aquests ingredients els Marxosos van elaborar una proposta que en tot moment va seguir el fil argumental habitual dels espectacles de l’entitat d’ambient de gresca i humor.

La gran demanda de places per assistir espectacles dels Marxosos del Vallès s’ha repetit un any més i ha deixat petita una Nau de Cultura que s’ha vestit de gala per acollir la tradicional convocatòria nadalenca, com sempre amb entrada gratuïta en els dos passis del cap de setmana. L’equipament cultural valldoreixenc va obrir les seves portes a les 17:30h per donar la benvinguda al públic assistent que va gaudir de la posada en escena els intèrprets, que van divertir tothom amb una funció carregada d’una divertida atmosfera tant de deshinibició com pròpia de les festes de Nadal.

Amb aquests dos dies de representacions nadalenques a la Nau, els Marxosos posen el ribet d’or a un any ple d’activitats i de funcions sobre l’escenari i que, amb la col·laboració l’EMD de Valldoreix, tindran l’oportunitat de continuar oferint a tots els veïns i veïnes de la vila durant l’any que s’apropa.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta