Els Marxosos del Vallès i l’EMD sumen esforços per organitzar la II...

Els Marxosos del Vallès i l’EMD sumen esforços per organitzar la II Festa de la Gent Gran de Valldoreix

0 663

El govern local de la vila i l’associació Marxosos del Vallès han signat un conveni a través del qual l’entitat cultural es compromet a organitzar i gestionar els actes i de la segona edició de la Festa de la Gent Gran de Valldoreix.

La presidenta accidental de l’EMD de Valldoreix, Susana Herrada i Josep Carné, representant dels Marxosos, van signar ahir un conveni per establir un lligam de col·laboració amb l’Entitat Municipal per a la celebració de la 2ª edició de la Festa de la Gent Gran de la vila. Amb el vist i plau d’ambdues parts, l’associació teatral valldoreixenca es va comprometre a dirigir i gestionar el projecte a canvi d’una subvenció econòmica de fins a 2.500€.

El pacte, efectiu des de l’1 de gener de 2018, implica que el col·lectiu dels Marxosos garantirà la qualitat, la seguretat i la bona imatge de les activitats realitzades i vetllarà pel bon ús de les instal·lacions municipals i el compliment dels criteris d’estalvi energètic de la vila. El document implica també la creació d’una Comissió de Seguiment, formada per representants de l’EMD-Valldoreix, del Casal de Gent Gran, dels Marxosos i del Grup de Teatre l’Espiral, amb l’objectiu de garantir el bon funcionament de la iniciativa amb un acord que s’estendrà fins el 31 de desembre de 2018.

Tots els punts del compromís persegueixen la finalitat de repetir l’èxit de la cita de l’any passat i millorar l’experiència incloent la col·laboració dels Marxosos del Vallès, una entitat propera a la gent gran de la vila, que ha mostrat el seu compromís amb Valldoreix en moltes ocasions.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta