Els Pepet i Marieta i la Banda Jove de l’EMV animaran la...

Els Pepet i Marieta i la Banda Jove de l’EMV animaran la presentació del primer cau escolta de Valldoreix

Agrupament Escolta Berenguer el Gran. FOTO: Tot Sant Cugat

Valldoreix presentarà en societat aquest dissabte 4 de maig el projecte de creació del primer cau infantil i juvenil de la vila, que estarà acompanyada d’una divertida actuació de circ, a càrrec dels Pannettone Brothers, i una xocolatada per a tothom. La festa es completarà amb l’actuació dels Pepet i Marieta i de la Banda Jove de l’EMV.

El primer projecte de cau escolta de la vila, l’Agrupament Escolta i Guia de Vallodreix, veurà la llum aquest dissabte davant de la ciutadania valldoreixenca, per donar a conèixer la iniciativa, adreçada als infants de més de 6 anys. L’organització convoca a totes aquelles famílies, interessades en la proposta, a assistir a partir de les 16:00h a la Pl. Casal de Cultura, on tindrà lloc una taula rodona informativa, que comptarà amb la presència de l’Agrupament Escolta Berenguer el Gran, cau amb més de 65 anys d’experiència a Sant Cugat.

L’animació de la tarda anirà a càrrec dels números de circ de la companyia de pallassos professionals ‘Panettone Brothers’ amb què, sense dubte, s’entretindran grans i petits, mentre gaudeixen d’una xocolatada a càrrec de l’organització. Després de sopar, la Banda Jove dels Alumnes de l’Escola de Música de Valldoreix donarà el tret de sortida a la nit de Festa Jove amb la interpretació de clàssics, bandes sonores i èxits actuals amb què el públic no podrà quedar-se quiet. L’actuació dels joves músics de l’EMV deixarà pas a les 23:00h a l’esperat concert dels Pepet i Marieta, coneguts per ser autors de la cançó de l’estiu TV3 de l’any 2014 ‘Corre l’Estiu’ i que, vinguts directament de la ribera del Sènia, desembarcaran a la vila per omplir Valldoreix de ritme i diversió per a tots els públics.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta