ERC, força més votada a les eleccions a les Corts Generals espanyoles...

ERC, força més votada a les eleccions a les Corts Generals espanyoles a Valldoreix

Els republicans aconsegueixen un total de 1.381 vots i es proclamen com la formació guanyadora de les eleccions generals espanyoles a la vila, seguits per Junts per Catalunya, segona força més votada a Valldoreix amb 980 suports.  

Els veïns i veïnes de Valldoreix han votat de forma majoritària la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya en les eleccions al Congrés dels Diputats celebrades aquest diumenge 26 d’abril a Valldoreix. La victòria de la llista republicana, liderada per Oriol Junqueres, s’ha imposat a les vuit taules dels dos col·legis electorals on votava la ciutadania de Valldoreix -Escola Ferran i Clua i Casal de Cultura- amb una majoria folgada. Els republicans han recollit un total de 1.381 sufragis, 401 vots més que la candidatura de Junts per Catalunya, encapçalada per Jordi Sánchez, que ha aconseguit situar-se en la segona posició al final de la nit electoral.

La tercera força més votada a la vila ha estat la el PSC que, liderat per Meritxell Batet, ha aconseguit aglutinar un total de 582 suports. A molt poca distància s’han quedat les candidatures de En Comú Podem i Ciutadans, que han aconseguit 530 i 522 vots, respectivament. Molt per darrere de socialistes i taronges s’han situat les propostes de la dreta del PP i de l’ultradreta de VOX, que han rebut 259 i 235 suports, respectivament. La resta de sufragis valldoreixencs se’ls han repartit les formacions més minoritàries com el Front Republicà d’Albano Dante Fachín (173), el PACMA (59) i Convergents (7). Els darrers en número de vots obtinguts ha estat la llista de Recortes Cero amb 6 suports rebuts.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta