Josep Puig estrena el seu 3er mandat estenent la mà a l’oposició...

Josep Puig estrena el seu 3er mandat estenent la mà a l’oposició per millorar Valldoreix

0 458

La Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix es va omplir el passat dissabte 15 de juny per viure la sessió constitutiva de la nova Junta de Veïns pel període 2019-2023, que estarà encapçalada per 3er mandat consecutiu, pel president Josep Puig.

Passaven pocs minuts de les sis de la tarda quan la secretaria-interventora de la corporació, Imma Foraster, va prendre la paraula i va cridar el president electe, Josep Puig, per procedir a l’acte de jurament del càrrec. Un cop Josep Puig va haver près possessió del càrrec i va rebre la vara de batlle de mans de la fedatària pública, es va iniciar l’acte de constitució del plenari, amb el jurament i la imposició de la insígnia de l’EMD als 8 vocals que integraran la nova Junta de Veïns de Valldoreix els propers 4 anys.

En primer lloc el president va prendre jurament als tres vocals nomenats per la candidatura Junts per Sant Cugat-Valldoreix: Susana Herrada, Bernat Gisbert i Elena Degollada, que repeteixen com a vocals de la corporació valldoreixenca. Tot seguit, va ser el torn de Lluc Cahís i Jaume Sanmartí, representants d’ERC-MES i que seran les 2 cares noves a la Junta de Veïns, tot i que Santmartí va ser president de l’EMD en el mandat 1995-99. Ferran Margineda i Anna Cano repeteixen com a portaveus de la CUP i Ciutadans, respectivament. Susanna Casta, de la seva banda, que va ser vocal de Ciutadans a la primera meitat del passat mandat, va prendre possessió com a representant del PSC.

Tot i haver guanyat la presidència de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig i el seu grup polític perden un vocal i la majoria absoluta després de les eleccions del 26 de maig. En aquest sentit el president, en el seu discurs de presa de possessió, va voler emplaçar a l’oposició a treballar plegats ‘per fer de Valldoreix cada dia un lloc millor’ i els va animar a sumar les seves iniciatives i propostes al model de vila que es vol promoure des de l’equip de govern. El parlament del nou president també va servir per estendre la mà a la nova alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, a mantenir la bona entesa entre les dues administracions i poder treballar conjuntament per dotar Valldoreix dels millors serveis. Puig també es va voler referir al seu període de baixa per malaltia, que el va mantenir allunyat de la presidència durant un any, i el va valorar com ‘un temps per pensar i reflexionar’ i adonar-se que en masses ocasions ‘donem importància a coses que no la tenen i deixem de banda les coses realment importants. Hem de relativitzar les coses, intentar ser més humans i mirar el futur amb esperança i alegria’.

Si vols reviure el Ple de Constitució de la Junta de Veïns de Valldoreix ho pots fer a través del canal de Youtube de l’EMD de Valldoreix:

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta