La 2ª edició del Concurs de Bandes Sound Music de Valldoreix amplia...

La 2ª edició del Concurs de Bandes Sound Music de Valldoreix amplia inscripcions fins el dia 11 d’abril

0 802

El Concurs de Bandes Sound Music amplia 10 dies el periode d’inscripcions per donar cabuda al màxim possible de grups musicals joves i emergents a participar en la segona edició del certamen musical de Valldoreix. El concurs està obert a conjunts formats per joves d’entre 14 i 30 anys que, com a mínim, comptin amb un membre que sigui veí del municipi i que tinguin un repertori musical propi.

El concurs començarà el divendres dia 13 d’abril amb la primera de les fases eliminatòries en què prendran part els grups seleccionats i que tindrà continuïtat el dissabte 14 amb la segona tongada de concerts classificatoris. D’aquestes classificatòries sortiran els dos grups que es disputaran la victòria final i que se celebrarà el dia 15 de setembre, durant els concerts joves de Festa Major de Valldoreix.

Enguany la principal novetat radica en el fet que la selecció dels grups finalistes, així com el guanyador, es farà exclusivament a través de votació popular. El guanyador s’endurà un premi en metàl·lic de 300 euros i la gravació d’un EP amb la discogràfica The Wall Records.

Per a més informació i inscripcions adreceu-vos al web: www.valldoreix.cat.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta