La festa major del pàdel i la solidaritat no s’atura i el...

La festa major del pàdel i la solidaritat no s’atura i el torneig #forçamiquel celebra el seu 10è aniversari

0 66

El torneig de pàdel solidari #ForçaMiquel suma una edició més i compleix la seva primera dècada amb una participació de 800 jugadors i jugadores. La cita serà de l’1 al 12 de juny i la recaptació íntegra del torneig anirà destinada al Departament de Recerca de l’Hospital Sant Joan de Déu, per seguir investigant per trobar una cura per la leucèmia infantil.

El Club Esportiu Valldoreix tornarà a ser l’epicentre del pàdel solidari per desè any consecutiu amb la celebració del Torneig Padel Solidari #ForçaMiquel, en memòria de la lluita contra la leucèmia que el jove Miquel Aydogan no va poder superar a l’edat de 10 anys. Un any més, i des de la primera edició, l’EMD-Valldoreix col·labora amb la iniciativa fent una aportació econòmica al torneig, que enguany ascendeix a 3.000 euros.

La competició recupera el ritme anterior a la pandèmia i aplega més de 400 parelles inscrites al torneig, que estaran dividides en 4 categories. La participació està restringida a només una de les proves per parella, tanmateix l’organització garanteix la disputa d’un mínim de dos partits per parella inscrita.

L’organització entregarà un pack de benvinguda amb obsequis per a tots els participants i realitzarà un sorteig de regals entre tots els inscrits. Com és ja tradició el torneig comptarà amb un mercadet solidari per contribuir a arrodonir la donació dedicada a la investigació mèdica.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta