La III edició de la Marxa de la Salut confirma Valldoreix com...

La III edició de la Marxa de la Salut confirma Valldoreix com l’entorn ideal per acollir ‘la festa de la Marxa Nòrdica’

0 272

Els paratges de Valldoreix del Parc de Collserola són un any més l’espai triat pel Club Muntanyenc per acollir, per tercer cop seguit, la Marxa de la Salut amb un recorregut de marxa nòrdica de 10 quilòmetres pels voltants de l’Ermita de la Salut i la masia de Can Monmany.

La gran afluència de participants registrada a les 2 primeres edicions, amb totes les places esgotades en cada una de les dues convocatòries, el Club Muntanyenc, el Club Marxa Nòrdica Collserola  i el Complex Esportiu de l’EMD-Valldoreix han decidit tornar a repetir la cita esportiva el diumenge 24 de novembre. Com en les altre dues ocasions, l’objectiu de l’activitat no és competitiu, sino que la idea de la marxa és la promoció d’aquesta pràctica esportiva en auge i l’alimentació saludable. El Complex Esportiu de Valldoreix participa de la iniciativa oferint un bany gratuït a la piscina climatitzada per a tots els participants.

El tret de sortida de la caminada es donarà al Complex Esportiu de Valldoreix (C. Brollador s/n) a les 10:00h. Abans de començar la passejada tots els participants hauran de recollir el seu dorsal a partir de les 8:30h i fins a les 9:30h i podran fer l’escalfament dirigit, necessari per no patir lesions durant el recorregut. També cal que els marxants escoltin atentament les indicacions dels instructors titulats que acompanyaran l’itinerari en tot moment.

Tots els caminants rebran una bossa de corredor amb productes per millorar la salut, una samarreta de màniga llarga conmemorativa de la jornada, un tubular de coll i una tassa d’acer inoxidable amb mosquetó. L’organització també té preparada un sorteig de material esportiu i d’un viatje amb una destinació sorpresa a alguna ciutat europea amb bitllet d’avió i dues nits d’estança incloses. A més, els participants masculins i femenines que millor realitzin la tècnica de marxa nòrdica rebran un diploma acreditatiu per part de la direcció de la prova.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta