La inauguració del restaurant Momotaro obre la porta a la cuina japonesa...

La inauguració del restaurant Momotaro obre la porta a la cuina japonesa a Valldoreix

0 2131

Els amants de la cuina japonesa a Valldoreix estan d’enhorabona amb l’obertura del nou restaurant Momotaro, annex a la Casa de la Vila, que es va inaugurar el passat divendres amb una gran celebració.

La inauguració del restaurant de la Casa de la Vila de Valldoreix del passat divendres 6 de juliol era esperada amb expectació desde feia setmanes. A partir de les 21h, les portes de l’espai es van obrir amb totes les taules parades i els comensals van poder tastar de primera mà els diversos sabors dels àpats japonesos. El Govern de l’EMD de Valldoreix no es va voler perdre la celebració i la presidenta accidental Susana Herrada va ser la màxima representant de la insititució a l’acte.

La degustació del pica-pica de menjar japonès i la barra de beguda van ser el punt fort de la vetllada, amb una àmplia varietat de receptes del país asiàtic a escollir pels entesos comensals, els quals no van quedar decebuts davant l’estrena de la nova oferta culinària del Momotaro.

L’obertura de l’establiment ha estat possible després que el Ple de la Junta de Veïns de l’EMD de Valldoreix de maig donés llum verda al projecte, durant una sessió extraordinària, un cop el Montt va abaixar definitivament la persiana a finals d’abril.

 Després de l’èxit de la presentació del nou restaurant, el Momotaro va començar a caminar a partir de dissabte ja en el seu horari habitual, amb el ferm propòsit d’oferir un menú amb què transportar Valldoreix al cor de la terra del sol naixent.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta