La jove artista de Sant Cugat Alice Spanninga guanya el Concurs de...

La jove artista de Sant Cugat Alice Spanninga guanya el Concurs de Cartells de la Festa Major 2020

0 262

L’obra de la santcugatenca de només 13 anys va ser ahir l’escollida pel jurat com la imatge anunciadora de la Festa Major de Valldoreix 2020, després de triar-la com el cartell guanyador del concurs en categoria juvenil. La resta de premiats pel jurat van ser, en categoria adults el cartell ‘Festa amb el cap, el cor i amb la deguda distància’ de Jaume Gubianes del veí de Navàs de 54 anys, mentre que en categoria infantil el guanyador va ser Andrés Ripol, veí de Mirasol d’11 anys.

El jurat, aplegat ahir dijous 16 de juliol a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, estava format per la vocal de Cultura, Susana Herrada, exercint com a presidenta i els artistes de Valldoreix Miquel Pellicer, Claudia Salamonesco i Montse Cufí. La tria es va fer entre les 25 obres presentades al concurs. Del total de cartells participants 16 participaven a la categoria d’adults, 5 a la juvenil i 4 a la infantil.

Com a guanyadora del certamen, Alice Spanninga rep un premi de 500 euros, mentre que Jaume Gubianes rebrà 300 euros. Andrés Ripol, guanyador de la categoria infantil guanya un lot de material artístic valorat en 100 euros, que l’ajudarà a desenvolupar les seves capacitats pictòriques i gràfiques.

L’obra guanyadora, a banda del premi en metàl·lic i de convertir-se el cartell anunciador de la Festa Major de Valldoreix 2020, serà la portada del programa d’actes de la festa gran valldoreixenca, que l’EMD editarà pròximament.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta