La Junta de Veïns de l’EMD es posa d’acord per seguir amb...

La Junta de Veïns de l’EMD es posa d’acord per seguir amb l’excavació arqueològica del Castell de Canals

0 320

La sessió plenària de novembre també ha acordat posar els murs públics de Valldoreix a disposició de les entitats i els artistes locals, per tal de realitzar murals pictòrics, així com validar l’adjudicació de la concessió del bar-restaurant del Casal de Cultura a l’empresa Julima 8 SCP.

El Ple de Junta de Veïns de Valldoreix, celebrat ahir dijous, va començar de manera poc habitual amb la lectura, per part de les vocals de la corporació, del Manifest del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones d’enguany. L’efemèride, que es commemora el proper dilluns 25 de novembre, vol servir enguany per posar de manifest la persistència de les violències vers les dones en la societat actual i reivindicar la necessitat de visibilitzar públicament les agressions masclistes, així com la lluita constant i incansable dels moviments feministes per denunciar l’statu quo de la societat patriarcal.

Un cop llegit el manifest va arrencar la sessió plenària amb l’acord unànime dels grups polítics del consistori per garantir el finançament de la segona i tercera fase de la intervenció arqueològica del Castell de Canals. Aquestes intervencions consistiran en la construcció d’una coberta que protegeixi la part excavada de l’interior del castell i la continuació i consolidació de l’excavació arqueològica dels àmbits restants. Els vocals també es van posar d’acord de forma majoritària -Només la vocal de Ciutadans, Anna Cano, hi va votar en contra- per posar les parets públiques de la vila a disposició d’entitats i artistes del poble per tal que hi puguin fer murals artístics.

No va prosperar per manca d’acord la moció de la CUP-PC per renovar i ampliar la xarxa de cartelleres per a la difusió i informació de les activitats de les entitats i associacions de Valldoreix i de la informació local municipal.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta