La música, la divulgació i la cultura omplen l’agenda del cap de...

La música, la divulgació i la cultura omplen l’agenda del cap de semana a Valldoreix

0 512

Valldoreix encara el cap de setmana amb una programació d’activitats culturals i lúdiques com la conferència sobre el canvi climàtic del VEN, la presentació del projecte del primer cau escolta de Valldoreix, el concert de Pepet i Marieta i de la Banda Jove de l’EMV i l’estrena del Show de Primavera dels Marxosos del Vallès.

Per donar el tret de sortida al cap de setmana, l’associació VEN organitza avui, 3 de maig, una conferència de Carles Paul, professor de física a la UAB, amb el títol ‘Aspectes inèdits sobre el canvi climàtic’ a les 19:30h al Casal de Cultura. L’interessant col·loqui amb entrada lliure per a tothom obre el ventall d’actes d’aquest cap de setmana a Valldoreix.

La primera de les activitats de dissabte 4 de maig serà el Punt d’Intercanvi de Llibres organitzat al Biblioaccés Vall d’Or, de 10:00h a 14:00h, amb l’opció de fer ús del servei d’ordinadors, de la zona d’estudi i del préstec bibliotecari i interbibliotecari. Després de dinar, a partir de les 16:00h, la Pl. Casal de Cultura acollirà la presentació del projecte de creació del primer cau escolta de Valldoreix, amb l’acompanyament d’una deliciosa xocolatada per a tots els assistents i una divertida actuació del duo barceloní ‘Panettone Brothers’, amb un número de circ per entretenir a grans i menuts. Un cop el grup posi punt final a l’actuació, a les 17:30h, la Nau de Cultura aixecarà el teló per acollir l’estrena del Show de Primavera dels Marxosos.

Serà més tard, quan marxi el sol, que arribarà el torn de la gent jove de la vila, que prendran l’espai de la plaça del Casal per celebrar la Festa Jove, que començarà a les 22:00h amb la Banda Jove de l’EMV. El punt final de la festa el posarà la banda Pepet i Marieta, que a partir de les 23:00h, animaran el final de festa. El grup originari de la ribera del Sénia són coneguts per ser els autors de la cançó de l’estiu de TV3 el 2014: ‘Corre l’Estiu’.

La tarda de diumenge dia 5 estarà protagonitzada de nou per l’actuació dels Marxosos del Vallès a la Nau de Cultura, on el grup valldoreixenc pujarà a l’escenari per fer el segon passi del seu tradicional Show de Primavera, a partir de les 17:30h.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta