‘La Nit Màgica’ del Complex Esportiu celebrarà les festes de Nadal amb...

‘La Nit Màgica’ del Complex Esportiu celebrarà les festes de Nadal amb un sopar-espectacle

Tot està a punt a l’Hotel BlueBay de Sant Cugat per donar el tret de sortida al tradicional sopar nadalenc del Complex Esportiu de Valldoreix, una cita amb festa, ball i espectacle assegurats a càrrec del participant d’‘Operación Triunfo’ Chipper.

El Complex Esportiu convida a tots els seus abonats a una gran festa amb l’equip de l’equipament esportiu el proper divendres 22 de desembre al recinte de l’Hotel BlueBay per celebrar l’arribada de les festes nadalenques. Tots els socis del club i els seus acompanyants podran gaudir, a partir de les 21:30h, d’una gran nit d’àpats i festa. El punt fort de la nit serà l’actuació de Chipper Cooke, un dels participants més estimats de l’edició de 2008 del talent show televisiu Operación Triunfo.

La festa de Nadal del Complex Esportiu d’aquest any es promet única, gràcies a l’ambient de germanor que caracteritza l’entitat valldoreixenca, la música variada i espectacles diversos per no abandonar la pista de ball durant tota la nit i obrir les portes a les esperades festes de Nadal.

L’aforament per assistir a ‘La Nit Màgica’ del Complex és limitat, i l’entrada ja es pot comprar a partir de 30 euros a la recepció del Complex abans que s’exhaureixin totes les places per tenir un lloc a la celebració. Per a més informació sobre la festa i el sopar, es pot trucar al telèfon 93 675 40 55 o al per correu electrònic a l’adreça: info@cevalldoreix.cat.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta