La presentació de ‘Valldoreix, records i converses amb Magdalena Macià’ deixa petita...

La presentació de ‘Valldoreix, records i converses amb Magdalena Macià’ deixa petita la Sala de Plens de l’EMD

0 441

Més de 120 assistents, entre familiars, amics i curiosos, no es van voler perdre la posada de llarg del llibre, escrit pel periodista santcugatenc Quim Lloveras, celebrada el passat divendres a la Sala de Plens de la Casa de la Vila.

Un recorregut per l’evolució de la vila de Valldoreix els darrers 80 anys, vista a través dels ulls de la veïna, quasi centenària, Magdalena Macià. Aquest és l’argument i el fil conductor del llibre escrit pel periodista de Sant Cugat Quim lloveras, nét de Macià, a partir dels records i les vivències de la seva àvia, que ha anat recopilant a través de xerrades de sobretaula i passejades per la vila acompanyant a Magdalena Macià.

Durant la presentació, Lloveras, sota la atenta mirada en tot moment de la seva àvia, va desgranar el procés de creació de l’obra, que va anar il·lustrant amb diverses fotografies de la vida familiar des de la dècada dels anys 30 del s.XX fins a l’actualitat. A partir de les fotografies i els relats recollits al llibre es pot apreciar com ha estat el creixement de la vila de Valldoreix a partir de l’incipient vila jardí i l’evolució del seu veïnat al llarg dels anys.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta