La propera cita de la Festa Jove pujarà els ‘Oques Grasses’ a...

La propera cita de la Festa Jove pujarà els ‘Oques Grasses’ a l’escenari de la Nau de Cultura

0 1750

El grup de Roda de Ter té una cita el 3 de novembre amb la gent jove de la vila, que amb tota seguretat abarrotarà l’auditori valldoreixenc per cantar i ballar amb els temes del nou disc ‘Meravellós desastre’.

La Nau de Cultura serà un cop més l’epicentre de la Festa Jove de Valldoreix que en aquesta ocasió estarà protagonitzada per la proposta musical dels Oques Grasses, caracteritzada pel seu estil innovador, variat i de forta connexió amb el públic. La cita entre la gent jove de la vila i el grup Osonenc està previst que comenci a les 23:00 hores i on l’entrada serà lliure per a tots els assistents.

L’actuació dels Oques Grasses és el darrer episodi d’un cicle de concerts que es va iniciar l’any 2013 amb el concert del grup local de rumba Los Malabeiros i que durant 4 anys ha combinat els concerts de formacions emergents del panorama musical català, com Els Catarres, Doctor Prats, Free Fall Band i els mateixos Oques Grasses, amb bandes locals que feien les seves primeres passes als escenaris. La voluntat de la Festa Jove és i ha estat instaurar una programació estable de música i activitats adreçades al públic jove de la vila, que s’ha anat consolidant any a any.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta