La reurbanització de la zona comercial de Valldoreix comença l’última setmana de...

La reurbanització de la zona comercial de Valldoreix comença l’última setmana de juliol

0 1305

El Projecte de reurbanització del tram comercial de la rambla Mn. Jacint Verdaguer, entre la plaça de Can Cadena i el carrer Sant Albert, començarà a caminar la darrera setmana del mes de juliol. L’actuació suposa una millora molt necessària d’aquest àmbit, tant pel que fa al teixit comercial majoritari de la zona com per la redefinició de la mobilitat d’aquest espai.

El projecte, que té un període d’execució aproximat de 5 mesos, respon als objectius de garantir l’accessibilitat de la mobilitat a peu i en transport públic, facilitar la mobilitat segura amb bicicleta i maximitzar les places d’aparcament en rotació i les de càrrega i descàrrega. Els treballs, amb un pressupost proper als 450.000€, també serviran per endreçar la zona i facilitar la instal·lació de terrasses amb taules i cadires en el tram comercial, i millorar les infraestructures de serveis urbans com el clavegueram, les aigües pluvials, l’enllumenat públic, el subministrament d’aigua, l’electricitat i les telecomunicacions.

En la fase inicial de l’obra, caldrà tallar completament el trànsit de vehicles a la zona, que es desviarà pel carrer Sant Albert i el passeig Rubí. Tot i el tall del tram en obres, en tot moment quedarà garantit l’accés a peu dels vianants als comerços i la clientela haurà d’utilitzar les zones d’aparcament més properes de la Pl. de Can Cadena i el C/ Coster. Pel que fa a les maniobres de càrrega i descàrrega de mercaderies s’habilitaran dos espais, un a cada extrem de l’obra, per facilitar aquestes operacions.

 

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta