La valldoreixenca Alba Escolà guanya el Concurs de Cartells de la Festa...

La valldoreixenca Alba Escolà guanya el Concurs de Cartells de la Festa Major de Valldoreix 2017

0 2184

L’obra que porta per lema ‘Tradicions amb noves perspectives’ ha estat escollida pel jurat com a cartell anunciador de la Festa Major de Valldoreix 2017 després de proclamar-la guanyadora en la categoria adults. L’edició s’ha destacat per premiar 3 cartells fets per artistes de Valldoreix

En modalitat juvenil, de 14 a 17 anys l’obra premiada ha estat ‘La nostra festa!’ de Irena Sánchez-Rundé, mentre que en modalitat infantil, reservada a participants de 6 a 13 anys la guanyadora ha estat Magalí Lecina, amb l’obra ‘Leo’.

El jurat, aplegat a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, l’han format el vocal de Cultura, Joaquim Castelló, exercint com a president i quatre professionals del món del disseny i la pintura de Valldoreix com són la Clàudia Salamonesco, el Frederic Saint Pol, la Nina Roma i el Pau Bonet. La tria s’ha fet entre les 34 obres presentades al concurs.

Alba Escolà rep com a guanyadora del concurs un premi en metàl·lic de 750 euros, mentre que per la guanyadora de la categoria juvenil, Irena Sánchez-Rundé, el premi és de 450 euros. El premi per a Magalí Lecina, guanyadora de la categoria infantil, és un lot de material de belles arts valorat en 450 euros.

A banda del premi econòmic i de ser el cartell anunciador de la Festa Major de Valldoreix 2017, l’obra d’Escolà ‘Tradicions amb noves perspectives’ serà la portada del programa d’actes de la festa grossa valldoreixenca, que s’editarà properament. Per Alba Escolà no serà una novetat veure’s com a guanyadorà del Concurs de Cartells repeteix guardó, ja que l’any 2015 el jurat ja la va escollir en el primer lloc al certamen artístic de la Festa Major.

Del total de 34 treballs presentats al concurs, 22 cartells corresponen a la categoria adults, 7 a la juvenil i 5 a la infantil. Pel que fa a la procedència, hi ha hagut 19 participants de Valldoreix, 6 participants de Sant Cugat, 5 participants de Barcelona, 1 participant de Viladecavalls, 1 participant d’Alella, 1 participant de Girona i 1 participant de Madrid.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta