La Volta a Catalunya provoca avui afectacions de trànsit en la mobilitat...

La Volta a Catalunya provoca avui afectacions de trànsit en la mobilitat del municipi

0 298

La Volta Ciclista a Catalunya arriba avui a Sant Cugat acompanyada de talls de carrers, redistribucions del trànsit i modificacions dels horaris i itineraris del transport públic santcugatenc, amb motiu del recorregut que els ciclistes faran per la ciutat.

Tots els veïns i veïnes de Valldoreix que aquesta tarda tinguin previst anar al centre de Sant Cugat han de tenir en compte l’arribada de la 99ª edició de la Volta Ciclista a Catalunya a Sant Cugat. La Volta és una de les competicions ciclistes més antigues del continent europeu, i avui farà parada al centre de la ciutat, amb totes les restriccions de mobilitat que una cita esportiva d’aquestes característiques comporta.

El ciclistes del pilot arribaran al municipi a través de la carretera de Rubí per encetar el seu itinerari pel municipi través de l’Av. Rius i Taulet passant pel carrer Francesc Moragas i arribant a la línia de meta situada a l’Av. de Gràcia. L’estacionament de vehicles estarà prohibit en aquestes vies de 14:00h a 18:00h i, entre les 12:00h i les 19:00h, al carrer de Cèsar Martinell i al tram de l’Av. Pla del Vinyet, entre l’Av. de Gràcia i la Pl. Gabriel Ferrater.

Les prohibicions d’aparcament no són les úniques afectacions als desplaçaments ja que, des de primera hora del matí fins a les 19:00h, l’avinguda de Gràcia estarà tallada a la circulació des de la seva confluència amb la rambla Ribatallada fins el carrer Llaceres. Per altra banda, el trànsit rodat romandrà interromput de 14:00h a 19:00h a la rambla Ribatallada i a l’Av. Pla del Vinyet, entre l’Av. de Gràcia i el carrer Cèsar Martinell, i de 19:00h a 18:00h al carrer Francesc Moragas, a l’Av. Rius i Taulet i a la carretera de Rubí.

Aquests talls de carrers implicaran modificacions viàries als carrers adjacents a les vies afectades. Les autopistes també estaran afectades per la volta ciclista amb el tancament de la sortida 11 de la C16, tant en sentit nord com en sentit sud, i la sortida 3 de la B30, Sant Cugat Oest, en sentit sud. En ambdós casos el tall s’allargarà fins que els responsables del trànsit permetin la circulació per la carretera de Rubí.

Els horaris i itineraris de les línies d’autobusos urbans L1, L2, L3, L7, L8, L9, L10 i L11 i el servei interurbà de les línies A4, A6, B7 i B8 es modificaran entre les 14:00h i les 19:00h per garantir la celebració òptima de l’arribada de la Volta a Catalunya a Sant Cugat.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta