L’APV de Valldoreix convoca el 1er Premi Literari de Relats Curts amb...

L’APV de Valldoreix convoca el 1er Premi Literari de Relats Curts amb motiu del seu centenari

0 1045

L’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix (APVV) celebrarà, conjuntament amb l’EMD de Valldoreix, la primera edició del Premi Literari de Relats Curts com a part del ventall d’actes de commemoració dels 100 anys del naixement de l’associació veïnal valldoreixenca.

L’APVV reprèn la seva activitat cultural i cívica a Valldoreix organitzant un certamen literari obert a tota la ciutadania valldoreixenca, que podrà posar negre sobre blanc sobre la seva experiència vital amb la vila de Valldoreix i mostrar les seves capacitats creatives amb l’elaboració d’un relat curt. El tema central del concurs d’escriptura gira al voltant de tres preguntes: ‘Com consideres que es viu a Valldoreix? ‘Què opines que podria millorar? i ‘De quina manera creus que associar-se amb altres veïns seria el mitjà per aconseguir-ho?’.

L’associació convida a tothom a pot participar a la contesa amb una única obra inèdita escrita en català o en castellà, sense limitacions d’edat, nacionalitat o residència. Els participants es distribuiran en tres categories: ‘Infantil’, per als autors nascuts després de 2007; categoria ‘Adolescents’, per les persones nascudes l’any 2007 i  que siguin menors d’edat; i la categoria ‘Adult’, pels concursants majors d’edat. Les obres de la categoria ‘Adults’ hauran de tenir un mínim de vuit fulls i un màxim de dotze, per la categoria ‘Adolescent’ serà obligatori presentar un mínim de dos fulls i un màxim de sis i, per la categoria ‘Infantil’, les bases estipulen que l’extensió serà lliure. El premi de la categoria d’adults consistirà en 700 euros pel guanyador i 150 euros pel finalista, mentre que per la categoria adolescent el premi serà de 200 euros per la obra guanyadora i 100 per la finalista. Per la categoria infantil, la millor peça literària serà premiada amb 100 euros, i la segona millor obra amb 50.

Per presentar els textos literaris al concurs literari del centenari de l’APVV caldrà fer-ho per correu certificat a la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer 18, Valldoreix (08197) abans del dia 12 de juliol de 2019. Les bases del concurs estan publicades al web de l’associació: apvvalldoreix.blogspot.com.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta