‘L’Assumpta i el Cebrià et conviden a la Festa’ de David Gutiérrez,...

‘L’Assumpta i el Cebrià et conviden a la Festa’ de David Gutiérrez, cartell anunciador de la Festa Major de Valldoreix 2021

0 1260

Els gegants Cebrià i Assumpta de Valldoreix són el motiu principal de l’obra guanyadora del Concurs de la Festa Major de Valldoreix d’enguany, que se celebrarà els dies 16, 17, 18 i 19 de setembre. El cartell, creat el barceloní David Gutiérrez de 36 anys, ha estat l’escollit pel jurat, reunit aquest dijous 8 de juliol, com a imatge anunciadora de la festa grossa de la vila, després de seleccionar-la com el cartell guanyador del concurs en la categoria d’adults. La resta de premiats pel jurat han estat, en categoria juvenil l’obra dissenyada per l’artista de Mira-sol Maria Teresa Ripol de 14 anys, mentre que en categoria infantil el premi ha estat per la jove artista santcugatenca Rita Sàbat, de només 7 anys.

El jurat encarregat de triar les obres guanyadores l’han format la vocal de Cultura, Susana Herrada, exercint com a presidenta i els artistes de Valldoreix Ferran Llagostera, Lluís Pérez i Claudia Salamonesco i la dissenyadora gràfica valldoreixenca Nina Munté. El concurs s’ha fet entre les 21 obres presentades, de les quals 9 participaven a la categoria d’adults, 4 a la juvenil i 8 a la infantil.

Com a guanyadors del certamen, David Gutiérrez i Maria Teresa Ripol reben un premi de 300 euros, mentre que Rita Sàbat, guanyadora de la categoria infantil, s’adjudica un lot de material artístic valorat en 100 euros, que l’ajudarà a desenvolupar les seves incipients capacitats pictòriques i gràfiques.

L’obra guanyadora, a banda del premi en metàl·lic i de ser el cartell anunciador de la Festa Major de Valldoreix 2021, esdevindrà la portada del programa d’actes de la Festa Major valldoreixenca, que l’EMD editarà pròximament.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta