L’edició 2019 del Cicle de Cinema a la Fresca s’estrena amb un...

L’edició 2019 del Cicle de Cinema a la Fresca s’estrena amb un ple a la plaça del Casal de Cultura

0 738

La cinta ‘La classe d’esgrima’ va ser la primera entrega del Cicle de Cinema a la Fresca d’enguany, una iniciativa cultural de l’EMD de Valldoreix que un any més ha omplert la Pl. Casal de Cultura d’amants del 7è art, àvids de gaudir de la seva passió sota els estels.

 El Cicle de Cinema a la Fesca de Valldoreix va començar a rodar el passat divendres 5 de juliol a la Pl. del Casal, amb un gran èxit de convocatòria de públic assistent. La plaça valldoreixenca es va omplir de gom a gom d’espectadors disposats a fer passar l’onada de calor amb la projecció a cel obert del film ‘La classe d’esgrima’. La cita cinematogràfica, promoguda des de l’EMD Valldoreix, va començar a les 21:45h, quan tot just el sol s’amagava darrere l’horitzó.

L’obertura del cicle va anar a càrrec del film de l’any 2015, ‘La classe d’esgrima’, dirigida pel finlandès Klaus Härö i nominada a un Globus d’Or de millor pel·lícula de parla no anglesa. La cinta va aixecar una gran expectació entre la parròquia valldoreixenca i del municipi, que va acudir massivament a la plaça del Casal per gaudir d’una pel·lícula inspirada en la vida del campió d’esgrima estonià Endel Neils, fundador d’una de les escoles d’esgrima més importants del món.

La bona acollida per part del públic en el dia de l’estrena de l’edició d’enguany permet pensar que es revalidarà l’èxit que la iniciativa ha aconseguit en totes i cada una de les convocatòries organitzades per l’EMD, des de la posada en marxa de la iniciativa. Les pròximes pel·lícules que es projectaran a la gran pantalla valldoreixenca seran ‘El meu veí Totoro’, programada pel pròxim divendres 12 de juliol i ‘Paris puede esperar’, que es projectarà el 19 de juliol, ambdues a les 21:45h. Per a qui vulgui consultar la resta de pel·lícules programades dins del cicle cinematogràfic, tota la informació sobre la proposta està disponible clicant aquí.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta