L’EMD celebra el Dia Mundial de l’Orgull LGTBI amb un acte institucional...

L’EMD celebra el Dia Mundial de l’Orgull LGTBI amb un acte institucional de reivindicació dels drets del col·lectiu

0 515

La presidenta accidental de l’Entitat Municipal, Susana Herrada, ha presidit l’acte institucional de celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, on ha estat acompanyada dels vocals de l’equip de govern; el Síndic de Greuges Local, Ramon Palacios; la vocal de Cs, Anna Cano; i els treballadors de l’administració valldoreixenca.

La Casa de la Vila de Valldoreix s’ha llevat aquest matí presidida per la bandera de l’arc de Sant Martí, hissada al pal de la plaça Pompeu Fabra amb motiu de la celebració del dia de l’alliberament de lesbianes, gais, transgèneres, bisexuals i intersexuals. Durant l’acte, que ha començat a les 13:30h, la presidenta accidental de l’EMD, Susana Herrada, ha llegit el manifest oficial de suport de l’EMD de Valldoreix a les reivindicacions de respecte dels drets afectivo-sexuals del col·lectiu LGTBI i de tota la ciutadania.

El manifest llegit durant l’acte s’ha impulsat des de Diputació de Barcelona en el marc de la campanya ‘Som el que Som’, amb motiu de la celebració del dia mundial de l’Orgull LGTBI i que té per objectiu comú la compromesa defensa dels drets d’aquest col·lectiu des de les institucions i els municipis de l’àrea barcelonina. La lectura del manifest institucional ‘Per uns municipis orgullosos dels seus colors’ té com a principal demanda exigir el desplegament efectiu de la Llei 11/2014, la qual té com a finalitat erradicar les situacions de discriminació i violència motivades per l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Amb la lectura de la declaració institucional de la Diputació de Barcelona i l’hissat de la bandera de l’arc de Sant Martí, l’EMD-Valldoreix se suma a la jornada de celebració i commemoració que històricament representa el dia de l’Orgull i mostra el seu suport a la defensa dels drets de les persones, la tolerància i el respecte dins de la vila de Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta