L’EMD de Valldoreix dóna 18.000€ a Proactiva Open Arms per ajudar als...

L’EMD de Valldoreix dóna 18.000€ a Proactiva Open Arms per ajudar als refugiats sirians

El director de l’ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, ha rebut avui de mans del president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, un donatiu de 18.000€ que la vila de Valldoreix fa a l’ONG de socorristes que està treballant a l’illa de Lesbos per salvar les vides dels refugiats sirians, que arriben a les costes gregues escapant de la guerra al seu país.

Durant la seva estada a Valldoreix, Òscar Camps s’ha mostrat molt agraït del suport rebut per part de la ciutadania i ha assegurat que ‘el donatiu que ens arriba de part dels ciutadans de Valldoreix és dels més importants que rebem a la nostra organització’. En concret, el donatiu fet per l’EMD de Valldoreix servirà per ‘finançar el Projecte del Mediterrani, ja que tenim la intenció de desplaçar-nos cap a on es desplacin les rutes’, ha especificat Camps. La idea dels membres de Proactiva Open Arms és moure’s fins a la costa italiana, atès que les rutes de refugiats es dirigeixen en aquests moments des de les costes d’Albania fins a Italia, a través de l’Adriàtic. Per mostrar la seva gratitud amb la ciutadania de Valldoreix Òscar Camps ha afirmat que en el seu vaixell portaran l’escut de Valldoreix.

El donatiu a l’ONG Proactiva Open Arms neix d’una moció institucional votada per unanimitat al Ple del 31 de maig en què s’acordava fer el donatiu de 18.000€ per tal d’ajudar a les persones que fugen de la guerra a síria. La moció volia també mostrar el total desacord amb les polítiques que s’estan duent a terme des dels organismes, governs i institucions europeus i demanar a aquestes que es posi fre, amb tots els mitjans possibles, a l’acció de les màfies que s’aprofiten de la situació.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta