L’EMD de Valldoreix guarda un minut de silenci en record de les...

L’EMD de Valldoreix guarda un minut de silenci en record de les víctimes de l’atemptat de Niça

0 1726

Aquest migdia, a les 12:00h, davant de la Casa de la Vila de Valldoreix s’han aplegat els representants polítics i els treballadors de l’EMD-Valldoreix per guardar un minut de silenci per rebutjar l’atemptat terrorista de Niça i en memòria per les víctimes de l’atac jihadista.

El minut de silenci l’ha encapçalat el president Josep Puig i ha volgut mostrar el dolor i respecte de Valldoreix amb les víctimes mortals i els ferits greus, així com de suport i condol amb els familiars, amics i les persones properes a les víctimes. En aquest mateix sentit l’EMD-Valldoreix ha decretat tres dies de dol oficial a Valldoreix i tot el dia d’avui i durant el cap de setmana les banderes de la plaça Pompeu Fabra i de la plaça de Can Cadena, així com la de l’edifici de la Brigada d’Obres i Serveis de Valldoreix onejaran a mig pal.

D’aquesta manera la corporació valldoreixenca ha volgut donar l’últim adéu a totes i cada una de les 84 persones que ahir a la nit van perdre la vida en el tràgic atemptat de Niça i donar tota la força a les desenes de ferits greus per al seu total restabliment.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta