L’EMD de Valldoreix i l’AECC-Sant Cugat entreguen prop de 200 joguines a...

L’EMD de Valldoreix i l’AECC-Sant Cugat entreguen prop de 200 joguines a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell

0 422

Les joguines es van recollir durant la 4a edició de la Milla Solidària de Valldoreix, disputades el 12 de gener a tocar de l’Institut Arnau Cadell i pels carrers del barri de Sant Jaume.

Una representació de l’EMD-Valldoreix, encapçalada per Susana Herrada, Elena Degollada i Bernat Gisbert, com a vocals de l’equip de govern i Susana Casta com a vocal del PSC; juntament amb la presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Sant Cugat, Esther Alós i membres de l’entitat, s’han desplaçat aquest matí a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Un cop allà han visitat el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de l’hospital sabadellenc per fer entrega de les prop de 200 joguines noves que es van recollir durant la Milla Solidària disputada el passat mes de gener, gràcies als generosos donatius que van fer els participants a la cursa inclusiva.

Algunes de les joguines lliurades avui serviran per millorar la ludoteca de la unitat infantil, mentre que la resta es guardaran i es destinaran a fer regals a nens i nenes de famílies amb pocs recursos durant la propera campanya de Reis.

El CDIAP de l’Hospital Parc Taulí està integrat en el Servei de Medicina Pediàtrica (dins del Centre d’Atenció a la Dona i a l’Infant) i està centrat en la prevenció, la detecció, el diagnòstic i l’abordament terapèutic dels trastorns del desenvolupament de l’infant en procés de creixement i de les situacions de risc social, psicològic i biològic que puguin alterar aquest procés. El tractament d’aquests transtorns s’aborda des del joc i les joguines esdevenen eines terapèutiques pels professionals.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta