L’EMD de Valldoreix lliura els premis del concurs de postals de Nadal...

L’EMD de Valldoreix lliura els premis del concurs de postals de Nadal del Ferran i Clua

0 1839

L’obra guanyadora la signa l’alumne de P5 Alex Rodés Torà, dibuix amb el qual l’equip de Govern de l’EMD de Valldoreix desitjarà unes bones festes de Nadal als veïns i veïnes de la vila.

 El president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, i la vocal d’Educació, Susana Herrada, van fer acte d’entrega dels premis del concurs dibuix ahir a l’auditori de l’escola Ferran i Clua. La segona posició del concurs va ser per l’alumne de 1r, Ulrich Sabbione Junyent, mentre que el tercer premi se’l va endur Pau Bea Cuevas, estudiant de P5.

Els participants guanyadors van rebre un complet lot de material artístic i didàctic per continuar desenvolupant les seves capacitats pictòriques. La resta dels escolars que van participar al concurs no es queden amb les mans buides, ja que disposaran d’un lot artístic propi per a cada cicle.

Els nens i nenes van agraïr al president Puig i a la vocal Susana Herrada els obsequis lliurats amb un recital de Nadales, el qual van també dedicar a tot el professorat de l’escola.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta