L’EMD de Valldoreix renova l’acord amb les entitats animalistes per a la...

L’EMD de Valldoreix renova l’acord amb les entitats animalistes per a la millora de la gestió de les colònies de gats de carrer

0 412

Ciutat dels Gats, Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) i el Cau Amic són les entitats amb què col·labora l’administració valldoreixenca per millorar les tasques de control de colònies de gats de carrer del territori de Valldoreix.

L’EMD de Valldoreix ha renovat aquest dimecres l’acord amb les entitats animalistes per donar suport a les tasques de gestió de punts on s’han identificat gats de carrer. L’objectiu del conveni signat aquest matí es continuar amb les actuacions per mirar de donar solució a aquest problema i per garantir unes bones condicions de vida pels animals. És per això que l’EMD renovat la subvenció anual de 5.000 € per ajudar a les entitats dedicades a la protecció animal, en concret per a la gestió de colònies de gats a Valldoreix.

De la seva banda, les entitats Cau Amic, Ciutat dels Gats i Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) es comprometen a desenvolupar les tasques de fer el contacte amb la persona que alimenta la colònia; capturar amb gàbia els animals que no estiguin esterilitzats; traslladar els animals a les consultes veterinàries contractades; tutelar el procés d’esterilització dels animals i d’altres tractaments veterinaris necessaris pel control sanitari de la colònia; recollir els animals esterilitzats i fer el retorn a la colònia; i comprar el material necessari per a dur a terme les actuacions esmentades.

La distribució de la quantia de 5.000€ de la subvenció es farà de forma proporcional a la distribució de colònies pactada per les entitats amb l’Ajuntament de Sant Cugat, de la següent manera: Ciutat dels Gats s’ocuparà de 9 colònies, per les quals rebrà una assignació de 1.875€; mentre que Cau Amic es farà càrrec de 13 colònies i rebrà 2.500€. La PAS s’encarregarà de gestionar 3 colònies per un import de 625€.

El pagament de la subvenció a les entitats per part de l’EMD es farà anualment, prèvia presentació de les corresponents factures justificatives de les actuacions fetes. Igualment, les entitats hauran de presentar una memòria de les actuacions dutes a terme a Valldoreix durant l’any.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta