L’EMD de Valldoreix se suma a la campanya del ‘Gran Recapte’ amb...

L’EMD de Valldoreix se suma a la campanya del ‘Gran Recapte’ amb un donatiu de 400 euros en aliments de primera necessitat

0 791

El Banc d’Aliments dóna el tret de sortida avui 1 de desembre a la 8a edició de la campanya anual de recollida de menjar, la qual persegueix l’objectiu de lluitar contra la pobresa alimentària i el malbaratament amb la col·laboració, un any més, de l’EMD-Valldoreix.

Un any més, el lloc escollit per dipositar els donatius a Valldoreix torna a ser el supermercat Condis de la Plaça Mas Roig, el qual obre les seves portes a partir d’avui i fins diumenge a totes les persones que vulguin realitzar un donatiu en favor del 20% de la població que viu en situació de pobresa al país. L’EMD de Valldoreix se suma a la iniciativa amb una aportació valorada en 400 euros que es destinaran a donar menjar envasat de llarga durada fora del frigorífic, uns 100 litres llet, 120 kg de pasta seca, arròs, sucre, llegums i altres productes de primera necessitat com oli, llet infantil i bolquers.

La coordinació dels treballadors del Condis amb el cos de voluntariat del Banc d’Aliments és un compromís clau que se suma a la donació de 200 euros per part del supermercat de productes bàsics com oli, llegums o arròs. L’any 2016, la reconeguda campanya humanitària va aconseguir recaptar uns 4.374.000 kg d’aliments arreu el territori, amb l’ajuda de 23.715 voluntaris, repartits entre 1.837 punts de recollida a tota Catalunya.

Durant tot el cap de setmana totes les persones i entitats que vulguin prendre part en aquesta campanya solidària, poden apropar-se al Condis de Valldoreix per fer el seu donatiu i col·laborar amb l’objectiu d’entregar tot tipus de menjar de primera necessitat als col·lectius més vulnerables i assolir les bones xifres dels últims anys que mostren la solidaritat i el compromís de la ciutadania i les entitats valldoreixenques amb la pobresa alimentària.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta