L’EMD de Valldoreix tanca les seves oficines per protegir treballadors i ciutadania...

L’EMD de Valldoreix tanca les seves oficines per protegir treballadors i ciutadania del coronavirus

0 459

El president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha promulgat aquest matí un decret mitjançant el qual s’han  establert un seguit de mesures que tenen per objectiu evitar la propagació del COVID-19 i protegir del contagi els treballadors municipals i la ciutadania durant l’estat d’alarma. 

La primera mesura és el tancament de les oficines de l’EMD de Valldoreix durant els 15 dies que duri el confinament decretat pel govern espanyol amb l’estat d’alarma a tot el territori. Aquest tancament vol ser una mesura que contribueixi a incrementar el distanciament social entre els ciutadans i ciutadanes, tan necessari per frenar els contagis del coronavirus. Durant els dies que s’allargui el tancament de les oficines de la Casa de la Vila els tràmits més urgents es poden seguir fent de forma telemàtica a través del web institucional, mentre que les consultes es podran segir fent trucant al telèfon habitual de l’OAC (93.674.27.19). Per registrar els documents que sigui imprescindible fer-ho de forma presencial es farà servir l’Oficina d’Atenció Ciutadana, habilitada per l’Ajuntament de Sant Cugat a les dependències de la Policia Local, donat que existeix un marc d’operativitat  entre les dues administracions.

En aquesta mateixa línia de protecció dels ciutadans i les ciutadanes, s’ha pres la decisió de precintar els 9 parcs públics amb jocs infantils que hi ha repartits per tota la vila, per tal evitar en contacte entre els infants i reduïr l’expansió del virus entre els més petits.

Per contra, sí restaran oberts els serveis bàsics com el CAP de Valldoreix, les botigues d’alimentació, els forns de pa, la farmàcia, els quioscs de premsa i l’estanc, que tenen garantit el subministrament durant el període que duri l’estat d’alarma. Queden excloses d’aquest llistat d’establiments de necessitats bàsiques les perruqueries, per ordre del govern central.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta