L’EMD entrega un reconeixement a Júlia Virno, guardonada amb un Premi Extraordinari...

L’EMD entrega un reconeixement a Júlia Virno, guardonada amb un Premi Extraordinari de Batxillerat

0 412

L’equip de govern de l’EMD va entregar ahir a Júlia Virno, premiada per la Generalitat amb un dels prestigiosos Premis Extraordinaris de Batxillerat, un destacat reconeixement dels mèrits acadèmics de l’alumna.

La Sala de Plens de l’EMD-Valldoreix va acollir ahir al vespre un acte de reconeixement a la destacada tasca acadèmica de la valldoreixenca Júlia Virno Biosca, estudiant exel·lent de l’INS Arnau Cadell i guardonada amb un dels Premis Extraordinaris de Batxillerat de Catalunya el passat mes d’octubre.

L’acte va estar encapçalat per la presidenta accidental de l’Entitat Municipal, Susana Herrada, el vocal de cultura Joaquim Castelló, la vocal d’economia, Elena Degollada, i el vocal de Joventut, Bernat Gisbert, amb la companyia d’un professor i una professora de Virno, i dels seus pares. Herrada va entregar a l’estudiant valldoreixenca un gravat de l’escultura guanyadora de la I Biennal d’Escultura, ‘Madre Tierra’, obra de l’artista local ADOLF, com a orgullosa recompensa pel treball de l’alumna i pel beneficiós futur que enceta l’estudiant.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta