L’EMD-Valldoreix actuarà d’urgència per reparar les goteres del sostre de l’Escola Bressol

L’EMD-Valldoreix actuarà d’urgència per reparar les goteres del sostre de l’Escola Bressol

0 369

El Ple de la Junta de Veïns d’aquest dijous ha acordat per unanimitat destinar una partida pressupostària de 30.000 euros per subsanar les deficiències estructurals a la coberta del centre, que provoquen filtracions d’aigua a l’interior de l’escola.

La partida per reparar el sostre de l’Escola Bressol s’ha incorporat, a petició del grup CUP-PC, durant la discussió de la proposta d’aprovació de la modificació pressupostària 08/2018 presentada al ple per l’equip de govern. Davant la urgència de donar solució a la problemàtica que pateix el sostre del centre, i que s’ha vist agreujada pel fort episodi de pluges viscut aquest dijous a Valldoreix, tots els grups polítics del Ple s’han posat d’acord per incorporar 30.000 euros que es treuran del romanent de tresoreria de l’entitat.

Juntament amb la partida de l’Escola Bressol aprovada d’urgència, el ple de l’EMD també va acordar l’aprovació de diferents partides pressupostàries que es destinaran a manteniment de carrers (100.000€); promoció del Mercadet de Valldoreix (2.600€); manteniment de l’escola Ferran i Clua (4.000€); millores del clavegueram (47.000€); manteniment de l’edifici de la Casa de la Vila (30.000€); ampliació del contracte de manteniment de l’enllumenat públic (34.000€); i també s’amplia la subvenció a Amicart per la celebració de la Biennal d’escultura (2.500€). Com en el cas de la partida de l’Escola Bressol, les despeses aprovades amb la modificació pressupostària es finançaran amb romanent de tresoreria.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta