L’encesa de les llums de l’arbre de Nadal donarà demà el tret...

L’encesa de les llums de l’arbre de Nadal donarà demà el tret de sortida a les festes de Nadal de Valldoreix

0 757

L’EMD convoca un any més a tota la vila a l’esperada encesa de les llums de l’arbre de Nadal de Valldoreix amb diverses activitats per als més petits, berenar per a tothom i l’emotiva penjada de desitjos de Nadal i nou any dels infants.

 L’esperit nadalenc arriba a Valldoreix amb la ja tradicional encesa de l’arbre de Nadal, la qual donarà el tret de sortida aquest divendres 1 de desembre a les properes celebracions nadalenques de la vila.

L’arbre està situat al costat de l’església de l’Assumpció, a la Plaça Maria Sabater que es convertirà demà en el punt de trobada de nens i nenes, pares i mares i gent de totes les edats per assistir a les activitats que l’EMD-Valldoreix ha organitzat per donar la benvinguda al Nadal. De 17:00h a 19:00h, els infants podran crear la seva pròpia titella de dit i confeccionar un petit i especial arbre de Nadal. A partir de les 17:30h, tota la ciutadania està convidada a xocolata calenta i melindros per escalfar el fred capvespre. Un quart d’hora abans de l’esperada encesa de les llums de l’arbre a les 18:00h, els nens i nenes del CEIP Ferran i Clua penjaran els seus millors desitjos per a les festivitats nadalenques i el nou any entre les fulles acompanyats per les cançons nadalenques interpretades per l’orquesta de l’Escola de Música.

Tant l’enllumenat de l’arbre de Nadal com els llums què engalanen els carrers i places més representatives de Valldoreix compleixen estrictament amb els criteris de sostenibilitat i estalvi energètic fixats per l’EMD-Valldoreix per a totes les insal·lacions municipals, a través de tecnologia LED d’alta eficiència energètica. D’aquesta forma, es redueixen les emissions nocives de CO2 i el cost de la factura elèctrica es rebaixa considerablement. Aquestes mesures permetran a tothom gaudir d’unes extraordinàries festes de Nadal amb el mínim impacte mediambiental possible per tercer any consecutiu.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta