Les Milles de Valldoreix busquen ser un referent de les proves atlètiques...

Les Milles de Valldoreix busquen ser un referent de les proves atlètiques a Catalunya

0 356

Atletes d’arreu del territori i de totes les edats tenen una cita el proper 16 de març amb l’esport a la cursa atlètica més emblemàtica de Valldoreix. Les Milles, que celebren enguany 16 edicions, volen fer-se un lloc entre les proves més concorregudes del panorama català.

Les Milles de Valldoreix tornen un any més a la vila per fer gaudir grans i petits de l’esport, recorrent els paratges valldoreixencs més emblemàtics. La cursa es divideix en tres modalitats de competició (5 Milles, 3 Milles i les curses infantils) pensades perquè tothom hi tingui el seu lloc a la prova. Els corredors podran recollir els seus dorsals i samarretes a partir de les 8:30h del mateix dia de la prova al Complex Esportiu, punt de sortida de les Milles. Amb tot, els esportistes que no vulguin esperar al dia de la cursa podran passar a buscar el dorsal i els  el dia 15 de març de 17:00 a 20:00h.

El circuits de les 5 Milles i les 3 Milles donaran el tret de sortida a la matinal esportiva a partir de les 9:30h. Les 5 Milles recorreran 8 quilòmetres dels indrets més representatius de la vila, mentre que gairebé 5 quilòmetres formaran l’itinerari de la modalitat de les 3 Milles. El preu d’inscripció a la prova és gratuït pels menors de 18 anys i per a les persones en situació d’atur, mentre que per la resta de participants és de 10 euros. Un cop a les 11:30h l’organització faci l’acte d’entrega de premis de les curses de 3 i 5 milles, les curses infantils prendran el relleu a les Milles. La convocatòria infantil és gratuïta, no competitiva i es corre a diferents distàncies (1,6 km, 1km i 600 metres) en funció de l’edat dels nens i nenes nascuts entre els anys 2004 i 2013.

L’organització ha habilitat un servei de fisioteràpia pels participants a la cursa, un guarda-roba pels corredors de 9-12h, avituallaments per recuperar forces i una bossa d’obsequis per a tots els participants. A més, els vestidors i dutxes del Complex estaran disponibles per a tothom qui necessiti fer-ne ús. Tota la informació de la cursa i les inscripcions es poden trobar al web de l’EMD de Valldoreix: www.millesvalldoreix.com

CIRCUIT 5 I 3 MILLES: 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta