Les obres d’asfaltat a la Colònia de Montserrat comencen el proper dilluns

Les obres d’asfaltat a la Colònia de Montserrat comencen el proper dilluns

0 5627

El barri de la Colònia de Montserrat de Valldoreix serà, a partir del proper dilluns 10 de gener, objecte dels treballs de millora del paviment del carrer Vista Alegre i Hortet Solé, que consistiran en l’estesa d’una capa asfàltica de rodament en els citats vials.

En concret, l’actuació se centrarà en els dos trams del Carrer Vista Alegre, a ambdós costats del carrer Moreneta de Montserrat. El primer, al costat est, s’allarga fins passada la cruïlla amb el carrer Flors, mentre que el segon, al costat oest, desemboca en el cul-de-sac existent actualment. Els treballs també serviran per asfaltar tota l’extensió del carrer Hortet Solé, des del límit amb el Parc de Collserola fins que desemboca al carrer Moreneta de Montserrat. Allà l’EMD de Valldoreix té prevista igualment la millora de l’actual zona d’aparcament de cotxes i motos.
Actualment el paviment dels carrers esmentats és de terra, fet que provoca molèsties al veïnat per la pols a l’estiu i pels sots i els bassals en episodis de pluges. Amb l’asfaltat de la zona s’aconseguirà millorar el trànsit de persones i vehicles, amb la consegüent millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes residents al barri.
La durada de les obres està previst s’allargui aproximadament una setmana i el cost de la intervenció és de poc més de 85.000€. Durant els treballs es prohibirà l’aparcament de vehicles a les zones afectades pels treballs i al carrer Moreneta de Montserrat, per facilitar el pas de la maquinària i els camions que realitzaran la intervenció.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta