L’Escola Bressol de Valldoreix acomiada el curs 2017/18 amb actuacions musicals, màgia...

L’Escola Bressol de Valldoreix acomiada el curs 2017/18 amb actuacions musicals, màgia i poesia

L’Escola Bressol de Valldoreix celebra aquest divendres la seva festa de fi de curs i ha preparat un espectacle de màgia, una representació de poesia visual i un sopar-concurs de plats cuinats per a les famílies, on la banda musical Portal People serà l’encarregada d’amenitzar una vetllada per a grans i petits.

Els més menuts de Valldoreix celebren aquest divendres dia 13 de juliol, a partir de les 18:00h, la festa de fi de curs de l’Escola Bressol amb una agradable tarda plena d’actuacions de música, màgia, l’espectacle de poesia visual ‘Hai, la pescadora de somnis’ i un concurs de plats cuinats per les famílies.

La companyia Giramàgic serà l’encarregada de començar a escalfar l’ambient de la festa amb un interesant número de màgia i il·lusió per a tots els públics. Un cop els trucs de prestidigitació deixin els assistents bocabadats, l’organització de l’escola ha preparat un espectacle de poesia visual amb què el públic es trobarà de sobte inmers al viatge místic i fantàstic protagonitzat per una noia que somia dins d’una barca al mig del mar.

Després de l’espectacle gaudirem d’un berenar preparat pels cuiners del centre, el Josep i la Carmen. A la nit, l’AMPA de l’escola ha organitzat una competició culinària on el jurat escollirà el millor primer i segon plat i les millors postres d’entre totes les famílies que vulguin portar un plat cuinat de casa al sopar-concurs, que estarà amenitzat per banda Portal People.

Tots aquests ingredients prometen un vespre idoni perquè pares, mares, professorat, treballadors de l’escola puguin passar un bon vespre d’estiu i acomiadar el curs amb bona música i entreteniment per a petits i grans.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta