L’Escola de Música de Valldoreix celebra la diada de Santa Cecília amb...

L’Escola de Música de Valldoreix celebra la diada de Santa Cecília amb el tradicional Concert de Professors

0 1362

El recital anual dels docents de l’escola musical valldoreixenca va fer les delícies de les més de 200 persones que es van citar el passat dissabte a la Nau de Cultura.

La vetllada musical oferta pels mestres del centre musical de Valldoreix s’emmarca dins del III Cicle de Concerts que organitza la mateixa escola. Durant el concert els professors de l’EMV van presentar un programa amb dues parts, la primera de les quals va estar dedicada a la música de cambra, amb un duo de veu i guitarra que va interpretar la peça ‘Vestida de Nit’, havanera de Castor Pérez popularitzada per Sílvia Pérez Cruz. També van sonar el ‘Quintet amb clarinet en La Major’ de W.A. Mozart i la ‘Fantasia sobre temes de Carmen’ de Bizet-Borne.

La segona part del recital va servir els professors de l’EMV per sorprendre el nombrós públic assistent amb un repertori de pel·lícules d’animació, que anaven interpretant al temps que les escenes dels films escollits s’anaven projectant en una pantalla ubicada a l’escenari. El repertori audiovisual va consistir en un seguit d’històries per tots conegudes que estaven acompanyades per música clàssica. Aquest maridatge musico-visual va donar com a resultat composicions tan destacades com el conte de ‘Els tres porquets’ amb les ‘Danses hongareses’ de Brahms; La ‘Fantasia’ amb la música de ‘El carnaval dels animals’ de Saint-Saëns; Tom i Jerry barallant-se al ritme del piano de la ‘Rapsòdia’ de Franz Liszt; i la Pantera Rosa disputant-li el protagonisme a la ‘5ª Simfonia’ de Beethoven.

La proposta va tenir una gran resposta per part del públic assistent que va premiar el treball dels docents a sobre de l’escenari amb sinceres rialles de petits i grans i càlids aplaudiments al final de cada una de les interpretacions i un cop acabat el concert.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta