L’Escola de Música de Valldoreix obre el període d’inscripcions pel curs 2019/2020

L’Escola de Música de Valldoreix obre el període d’inscripcions pel curs 2019/2020

0 787

El centre musical valldoreixenc posa en marxa, durant el mes de maig, el procés d’inscripcions per als estudiants de nou ingrés i la renovació de les matrícules de l’alumnat per al curs 2019-2020.

L’Escola de Música de Valldoreix obre el període d’inscripcions perquè joves, grans i petits s’apuntin per ingressar com a alumnes del reconegut centre d’ensenyament musical valldoreixenc o perquè puguin renovar la seva plaça a l’escola.

Les inscripcions per als estudiants que vulguin iniciar-se per primer cop a les classes de l’escola serà del 3 al 24 de maig a través d’un enllaç disponible al web de l’EMV. Per als nous alumnes, l’escola organitzarà una sessió informativa l’11 de maig perquè tots aquells futurs estudiants que no tinguin clara la seva especialització musical tinguin l’oportunitat de fer un tast de la gran varietat d’instruments melòdics a disposició dels aprenents del centre. Per altra banda, l’escola té preparada una prova de nivell per adaptar cada nou estudiant al curs més adient a les seves capacitats.

La renovació de la plaça dels estudiants ja matriculats a l’escola estarà disponible a la pàgina web de l’EMV. Caldrà entregar els documents corresponents d’autorització, publicats també al lloc web de l’escola, a la mà del tutor o tutora de cada estudiant.

Tota la informació sobre els tràmits, els períodes i els documents necessaris per al procés d’inscripció a www.escolademusicavalldoreix.cat/inscripcions-escola.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta