L’Escola de Música tanca el curs amb una festa plena de música...

L’Escola de Música tanca el curs amb una festa plena de música i activitats per a tota la família

L’Escola de Música de Valldoreix celebrarà aquest divendres dia 15 de juny la Festa de Final de Curs amb una exhibició de la totalitat dels grups musicals de l’escola, un taller de percussió per a tota la família, un sopar-concurs per a tothom i per acabar l’esperat ball de cloenda al ritme dels artistes de l’EMV.

El curs acadèmic ha acabat i per celebrar-ho l’EMV proposa tot una tarda-nit d’activitats i actuacions musicals oberta a tota la ciutadania. A partir de les 18:30h i fins les 23:30h, tots els veïns i veïnes de Valldoreix estan convidats a compartir amb l’alumnat de l’escola el fi de curs del centre i participar de les diverses activitats organitzades per donar per finalitzat el curs 2017/18.

L’antic Espai Garden obrirà les seves portes a partir de les 18:30h per acollir el Concert dels Conjunts Intrumentals de l’EMV, que donarà el tret de sortida a la gran festa amb un conjunt dels millors guitarristes de l’escola, acompanyats pels instruments de les orquestes i la banda del centre. La gran qualitat de les interpretacions musicals de l’alumnat de l’Escola de Música assegura un inici de festa alegre i engrescadora.

El programa d’actes seguirà amb la companyia Fun Dan Monkeys, que serà l’encarregada de continuar la festa de cloenda amb un taller de percussió obert a tothom a partir de les 20:00h. L’equip liderat pel percussionista professional Dan Arisa té l’objectiu de fer una introducció a grans i petits de les principals tècniques per dominar l’especialitat musical.

Un cop l’equip de percussionistes doni per acabada la seva interessant sessió, l’EMV ha organitzat un sopar popular on l’únic requisit per poder partricipar és que cada comensal porti plat i coberts. Per poder participar al concurs de cuina de l’Escola de Música és necessari inscriure’s prèviament a un formulari penjat al web de l’Escola (www.escolademusicavalldoreix.cat).

Tots aquests ingredients, sumats al tradicional ball de cloenda, posaran el punt i final a l’exitós curs acadèmic d’enguany.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta