L’escultura, la pintura, la poesia i el teatre: protagonistes de la 3a...

L’escultura, la pintura, la poesia i el teatre: protagonistes de la 3a Nit de l’Art de Valldoreix

0 318

L’EMD de Valldoreix, Amicart, el Casal d’Avis i l’Aj. de Sant Cugat organitzen plegats, el pròxim divendres 31 de maig, la tercera edició de la Nit de l’Art a Valldoreix. Per a l’ocasió l’organització ha preparat una mostra d’escultura, pintura i fotografia, un recital de poesia i variades interpretacions escèniques.

El Casal d’Avis de Valldoreix acull aquest divendres la celebració de la 3a Nit de l’Art, cita ineludible pels amants de l’art a la vila. Des de les 19:00h fins mitjanit, l’espai obrirà les seves portes per presentar una exposició artística, amb la presència d’obres de reconeguts artistes locals, nacionals i internacionals. El programa de la vetllada també comptarà amb un recital de poesia i actuacions teatrals que faran les delícies del públic assistent al Casal.

La sessió cultural començarà al capvespre amb la inauguració de la mostra artística, que comptarà amb la presència de mestres escultors de la talla de Pep Codó, autor dels famosos dos caps del Teatre Auditori; Josep Roy, professor de l’Escola Massana i l’escultor premiat a la passada edició de la Biennal Valldoreix dels Somnis, Miquel Andrino, entre d’altres. Per altra banda, la sala exposarà les destacades obres pictòriques dels artistes Sento Macià; Montse Cosidó, professional reconeguda a l’àmbit de les Belles Arts; i del dibuixant valldoreixenc Miquel Pellicer, membre del Casal d’Avis i protagonista de la mostra artística ‘D’avi a neta’ del passat any. Aquestes figures són només un petit recull de l’ampli ventall de figures del món de l’art que aterraran a Valldoreix divendres vinent, juntament amb el recital de poemes a càrrec d’Anna Miquel, Eduard Araujo, Joan S. Alòs i l’esperat Show Musical dels Marxosos. Amb les actuacions escèniques i musicals sobre l’escenari del Casal es posarà punt final a la Nit de l’Art d’enguany, no sense abans degustar un petit refrigeri i brindar amb cava a la salut de la vida artística de Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta