Meritxell Neddermann abaixa el teló del cicle de Concerts d’Estiu a Valldoreix

Meritxell Neddermann abaixa el teló del cicle de Concerts d’Estiu a Valldoreix

0 238

La plaça Maria Sabater serà aquest proper dissabte (21:45h) l’escenari de la cloenda dels Concerts d’Estiu a Valldoreix, una edició profundament marcada per la pandèmia de la Covid-19, que ha reduït l’aforament dels concerts a una norantena escassa de cadires i ha sumit el cicle musical en un núvol d’incertesa. Amb tot, la resposta del públic ha estat molt positiva, omplint la pràctica totalitat de les localitats en cada un dels tres recitals celebrats fins avui.

Per posar la cirereta a una programació farcida de qualitat musical, la clausura del cicle anirà a càrrec de la cantant i pianista barcelonina Meritxell Neddermann, que presentarà a Valldoreix el seu primer treball en solitari ‘In the backyard of the castle’. La música de Neddermann transita entre el pop intimista, el gòspel, el soul i el Rhythm & Blues, amb tocs d’electrònica i ritmes urbans.

El concert de Meritxell Neddermann reblarà el clau de l’edició 2020 dels Concerts d’Estiu que ha comptat amb formacions referents com l’Orquestra de Cambra de Terrassa 48 i intèrprets de renom com Patrícia de No, Emili Brugalla, Seon-hee Myong i Peter Thiemann.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta