Mor Elena Degollada, vocal d’Economia, Participació Ciutadana, Gent Gran, Comerç i Serveis...

Mor Elena Degollada, vocal d’Economia, Participació Ciutadana, Gent Gran, Comerç i Serveis Socials de l’EMD de Valldoreix

0 549
Font: Junts x Sant Cugat

L’EMD de Valldoreix lamenta la mort als 59 anys d’Elena Degollada Bastos, vocal d’Economia, Participació Ciutadana, Gent Gran, Comerç i Serveis Socials de la l’administració valldoreixenca, i manifesta el seu profund condol per la seva pèrdua als seus familiars i amics.

Elena Degollada era vocal de l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix des de l’any 2016, quan va substituir en el càrrec a Xavier Gavaldà. Elena Degollada va repetir en el càrrec de vocal de l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix després de les eleccions municipals de l’any 2019, quan el president Josep Puig va revalidar la presidència i Junts per Sant Cugat va obtenir 3 vocalies al Ple de la Junta de Veïns de la corporació local valldoreixenca.

La carrera professional de Degollada -llicenciada en filologia anglogermànica- es va desenvolupar en el món de la docència com a professora d’anglès i llengües.

L’EMD de Valldoreix li ha donat el seu últim adéu aquest migdia amb un minut de silenci davant de la Casa de la Vila en record a la veïna i vocal valldoreixenca. L’acte de comiat ha estat encapçalat pel president de l’EMD de ValldoreixJosep Puig ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Cugat, Mireia Ingla i el delegat de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Antoni Morral.

La corporació local de Valldoreix ha decretat tres dies de dol oficial, durant els quals les banderes lluiran a mig pal i se suspenen tots els actes institucionals.

La vetlla de les despulles mortals de la vocal desapareguda serà aquest divendres 29/04 a partir de les 16 i fins a les 21 hores al tanatori de Les Corts de Barcelona, mentre que la cerimònia de comiat se celebrarà demà dissabte 30/04 a les 12 hores al mateix tanatori barceloní.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta