Music’al Cor celebra el seu 10è aniversari amb la interpretació d’El Gran...

Music’al Cor celebra el seu 10è aniversari amb la interpretació d’El Gran Showman

0 562

Els vocals de Music’al Cor celebren el pròxim 7 de juliol a la Nau de Cultura el 10è aniversari de la fundació del cor jove. Per celebrar-ho, la formació musical convida a tota la ciutadania a gaudir d’un espectacle musical i coreogràfic basat en el reconegut musical cinematogràfic ‘El Gran Showman’.

Els membres de la coral juvenil Music’al Cor, secció jove de la valldoreixenca Coral l’Harmonia, presentarà aquest proper diumenge 7 de juliol a les 19:00h a la Nau de Cultura una representació musical basada en la premiada pel·lícula protagonitzada per Hugh Jackman, ‘El Gran Showman’. Els cantaires de la coral ompliran la Nau de Cultura amb un concert dirigit per Albert Santiago, amb una actuació coreogràfica a càrrec de l’actriu, cantant i llicenciada en art dramàtic Mariona Blanch. La formació coral ha inspirat la seva proposta en l’emblemàtica i màgica pel·lícula basada en la vida de l’empresari Phineas Taylor Barnum, qui va triomfar a l’emergent món del circ. La banda  musical de format pel piano de Jordi Gaig, el baix elèctric de Toni Ibáñez i la bateria de David Gimeno acompanyarà l’espectacle i acabarà d’arrodonir la vetllada musical.

El preu de l’entrada dependrà de la generositat de cada espectador, que podrà fer un donatiu al conjunt, abans de començar el recital.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta