Music’al Cor torna a animar la Festa Major de Sant Cugat amb...

Music’al Cor torna a animar la Festa Major de Sant Cugat amb el recital ‘El Gran Showman’

0 560

El cor jove de la Coral l’Harmonia de Valldoreix, Music’al Cor, repetirà aparició durant la Festa Major de Sant Cugat d’enguany amb un concert al Celler Modernista. La interpretació del recital ‘El Gran Showman’ omplirà l’espai cultural amb melodies del musical en un dels darrers actes de la festa gran de la ciutat.

La coral jove de Valldoreix convida a tothom a posar punt final a la festa grossa de Sant Cugat gaudint del concert ‘El Gran Showman’ programat per al pròxim diumenge 30 de juny al Celler Modernista de Sant Cugat. El preu de l’entrada quedarà a criteri de cada espectador, que haurà de decidir quin preu vol pagar pel recital de la coral juvenil valldoreixenca.

Els vocalistes de la coral pujaran a l’escenari a partir de les 17:30h per animar el capvespre del darrer dia de la Festa Major de Sant Cugat amb l’actuació que la formació musical ha estat assajant durant setmanes i que consistirà en la interpretació dels temes de l’exitós musical cinematogràfic de 2017 ‘The Greatest Showman’, protagonitzat per Hugh Jackman. Music’al Cor omplirà l’emblemàtic celler santcugatenc amb les notes vocals dels temes del reconegut film, inspirat en la vida de l’empresari Phineas Taylor Barnum, que va fer fortuna gràcies al món del circ. L’actuació comptarà amb la participació d’un conjunt musical format pel piano de Jordi Gaig, el baix elèctric de Toni Ibáñez i la bateria de David Gimeno.

Qui no pugui assistir a l’acte de diumenge tindrà una segona oportunitat de gaudir del recital, ja que la coral repetirà actuació, afegint llum i coreografia a la interpretació, el pròxim 7 de juliol a les 19:00h a la Nau de Cultura.

El concert serà un dels 160 actes totals que conformen el programa de la Festa Major santcugatenca, que comença aquest dijous 27 a les 19:00h amb el Seguici d’Inici de la Festa Major i la lectura del pregó a càrrec del Club Muntanyenc, que donarà pas als 4 dies de festa grossa pels carrers i places de la ciutat.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta