Oberta la convocatòria 2022 del Concurs de Cartells de la Festa Major...

Oberta la convocatòria 2022 del Concurs de Cartells de la Festa Major de Valldoreix

0 702

Ja està en marxa la convocatòria per participar a l’edició 2022 del Concurs de Cartells de la Festa Major de Valldoreix, després que s’han fet públiques les bases de participació del certamen artístic, que servirà per triar el cartell anunciador de la festa gran de la vila. 

L’EMD de Valldoreix ja ha donat el tret de sortida al concurs que servirà per decidir el cartell anunciador de la Festa Major d’enguany. Les inscripcions al certamen estan obertes a tots els artistes, adults, joves i infants, que s’animin a crear un cartell, que servirà per anunciar l’arribada de la festa gran de Valldoreix.

Les obres del Concurs de Cartells es poden presentar presencialment del 27 al 30 de juny; en horari de 08 a 13h, a través d’una instància al Registre d’Entrada (Atenció Ciutadana) de la Casa de la Vila de Valldoreix o de forma telemàtica mitjançant la seu electrònica de l’EMD i entrant a l’apartat instància genèrica. A més de la proposta gràfica, el document haurà d’anar acompanyat d’informació personal de l’artista i, en cas que el concursant sigui menor d’edat, d’un permís de la mare, del pare o del/a tutor/a. Els participants estaran separats en tres categories dividides per l’edat. En primer lloc, hi haurà una categoria dirigida als infants de 6 a 12 anys, una segona que aplega els joves de 13 a 17 anys i una modalitat destinada als artistes majors de 18 anys.

Les propostes presentades han de ser en format DIN A3, no podran anar signades, ni podrà participar cap persona o entitat que tingui qualsevol relació econòmica o laboral amb l’EMD de Valldoreix. Tampoc s’acceptaran obres on quedin reflectits focs artificials. Els premis consistiran en material de belles arts per valor de 100 euros pel cartell guanyador de la categoria infantil, 300 euros per a la millor obra de la modalitat jove i també 300 euros per la peça més votada de la categoria adults. A més, l’artista creador del cartell, triat pel jurat especialitzat com a imatge de la Festa Major 2021 rebrà 200 euros addicionals com a reconeixement.

Les bases de participació es poden consultar al web de l’EMD (www.valldoreix.cat).

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta