Oberta la convocatòria d’ajuts a les renovables de l’Institut Català de l’Energia

Oberta la convocatòria d’ajuts a les renovables de l’Institut Català de l’Energia

0 159

L’Institut Català de l’Energia (ICAEN) de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa enguany el seu programa d’incentius a l’autoconsum i emmagatzematge elèctric, amb fonts d’energia renovable, i a sistemes tèrmics renovables en el sector residencial. Aquesta línia d’ajuts, convocats pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a través de l’ICAEN, destina un total de 115 milions d’euros dividits en 6 programes per garantir que se’n beneficiïn tots els sectors i diversificar les actuacions i es poden sol·licitar fins al 31 de desembre de 2023.

Els ajuts es divideixen en 6 programes diferents segons la tipologia del sol·licitant:

Programa d’incentius 1: Realització d’instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable (fotovoltaica o eòlica), en el sector serveis, amb o sense emmagatzematge.

Programa d’incentius 2: Realització d’instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable (fotovoltaica o eòlica), en altres sectors productius de l’economia, amb o sense emmagatzematge.

Programa d’incentius 3: Incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius.

Programa d’incentius 4: Realització d’instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable (fotovoltaica o eòlica), en el sector residencial, les administracions públiques i el tercer sector, amb o sense emmagatzematge.

Programa d’incentius 5: Incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector residencial, les administracions públiques y el tercer sector.

Programa d’incentius 6: Realització d’instal·lacions d’energies renovables tèrmiques en el sector residencial. Inclou les tecnologies solar tèrmica, biomassa, geotèrmica, hidrotèrmica o aerotèrmica (exceptuant les tecnologies aire-aire) per climatització i/o aigua calenta sanitària a habitatges.

 

Beneficiaris:

 

Més info: https://icaen.gencat.cat/ca/energia/ajuts/energies-renovables/ajuts-del-programa-dincentius-lligats-a-lautoconsum-i-emmagatzament-amb-fonts-denergia-renovable-i-implantacio-de-sistemes-termics-renovables.-/

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta