Tot a punt per a una nova edició de la Nit Jove...

Tot a punt per a una nova edició de la Nit Jove de Valldoreix

0 1689

La Nau de Cultura de Valldoreix ja escalfa motors per a una nova edició de la Nit Jove de Valldoreix, que enguany centrarà la seva oferta lúdica en la música per a totes les edats i els estils musicals.

La Nit Jove començarà a les 20:30 hores amb el concert de l’Escola de Música de Valldoreix que estarà representada per les seves formacions ‘La banda’, ‘L’orquestra de cordes’ i el ‘Grup de pianos’. A les 21:30 hores serà el torn del cor de música juvenil de Valldoreix ‘Music’al-cor’ que oferiran un repertori de música vocal sota la batuta del seu director Albert Santiago.

La segona part de la Nit Jove començarà a les 22:15 hores amb els ‘Gingerblast’ a dalt de l’escenari de la Nau de Cultura oferint la seva proposta de rock dur, que donarà pas al grup de Sant Cugat de rock en català ‘T-24’, a partir de les 23:15 hores.

El punt final a la nit musical anirà a càrrec de la formació florestana ‘Impossible to clean’, que s’enfilaran a l’escenari a partir de la mitjanit per oferir la seva proposta de música hip-hop.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta