Tot a punt per al tradicional Concert de Nadal de la Coral...

Tot a punt per al tradicional Concert de Nadal de la Coral L’Harmonia a l’Església de Sant Cebrià

0 652

L’antiga església de Valldoreix acollirà dissabte 23 el tradicional concert de Nadal de la Coral l’Harmonia, on els assistents podran gaudir amb música de l’emotiva arribada de les festivitats nadalenques a Valldoreix. 

 Els cantants de la Coral l’Harmonia i Music’al Cor s’uniran el dia 23 de desembre per celebrar les festivitats nadalenques amb tots els valldoreixencs i valldoreixenques i omplir de música el temple valldoreixenc amb un recull de cançons tradicionals de Nadal catalanes i 12 nadales d’arreu del món.

El director de la coral Albert Santiago dirigirà als compromesos cantaires de les corals titular l’Harmonia i la juvenil Music’al Cor amb l’objectiu d’oferir, a partir de les 20:30, una vetllada de música coral inoblidable amb la qual escalfar l’esperit de nadal dels assistents. Les composicions musicals que l’organització ha preparat de ben segur aconseguiran traslladar el sentiment de germanor i felicitat propi d’aquestes dates a tots els veïns i veïnes de Valldoreix presents a la parròquia de Sant Cebrià.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta